Camping Plitvice dobio je prestižnu titulu najboljeg hrvatskog kampa u 2024. godini

Objavljeno: 26. 07. 2024 - 2:40
Lika destination - Camping Plitvice dobio je prestižnu titulu najboljeg hrvatskog kampa u 2024. godini

Camping Plitvice dobitnik prestižne titule Croatia's Best Campsite u 2024. godini. Ova nagrada simbolizira vrhunski trud i predanost pružanju iznimnih iskustava posjetiteljima te potvrđuje visoki standard kvalitete i usluge u ovom kampu.

Od 2008. godine, Camping udruženje Hrvatske provodi projekt „Croatia's Best Campsites“ koji okuplja najbolje hrvatske kampove i predstavlja sinonim za garanciju kvalitete u kamping ponudi. Oznaka kvalitete „Croatia's Best Campsites“ dodjeljuje se kampovima koji ispunjavaju stroge standarde kvalitete u četiri ključne kategorije: sanitarije, smještajne jedinice, ugostiteljska i trgovačka ponuda te sadržaji za slobodno vrijeme. Kvaliteta sadržaja i usluga dodatno se potvrđuje prilikom inspekcijskih obilazaka.

Oznaka se dodjeljuje na godišnjoj razini, čime se kampovima pruža poticaj za kontinuirano unapređivanje svojih sadržaja i usluga. Svaka nova godina predstavlja izazov za kampove da unaprijede svoje ponude kako bi se zadržali na prestižnoj listi najboljih kampova u zemlji.

Zahvaljujući svojoj izvrsnosti, Camping Plitvice se etablirao kao vodeća destinacija za ljubitelje prirode i kampiranja. Nagrada dodatno motivira kamp da nastavi s poboljšanjima i inovacijama, pružajući posjetiteljima nezaboravna iskustva. Pozivaju se svi ljubitelji prirode da dožive čari Camping Plitvice, sada službeno proglašenog najboljim kamping odredištem u Hrvatskoj za 2024. godinu.

Camping Plitvice dobio je prestižnu titulu najboljeg hrvatskog kampa u 2024. godini
  Vijesti - Sve