ONLINE RADIONICA: Uloga i prava javnosti u zaštiti okoliša u Lici

Objavljeno: 07. 07. 2024 - 1:34
Lika destination - ONLINE RADIONICA: Uloga i prava javnosti u zaštiti okoliša u Lici

Klaster Lika Destination poziva vas na online radionicu pod nazivom "Uloga i prava javnosti u zaštiti okoliša", koja će se održati u petak, 13.09.2024., u 17 sati na platformi Zoom. Ova radionica je dio projekta "Uloga i prava javnosti u zaštiti okoliša u Lici", kojeg provodi Klaster Lika Destination u suradnji s Osnovnom školom dr. Jure Turića u Gospiću i Parkom prirode Velebit, a projekt je sufinanciran sredstvima Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

Cilj radionice je educirati i informirati širu javnost o važnosti zaštite okoliša te ulogama i pravima koje građani imaju u ovom procesu. Vaše sudjelovanje i doprinos mogu značajno pomoći u očuvanju prirodne ljepote i ekološke ravnoteže našeg kraja.

Pridružite nam se i saznajte kako možete aktivno sudjelovati u očuvanju okoliša i pridonijeti boljoj budućnosti za sve nas.

Radionica je otvorena za sve zainteresirane, a moći ćete se pridružiti na sljedećem linku: https://us02web.zoom.us/j/89614813489#success

Veselimo se vašem sudjelovanju!

 

 

Ovaj je dokument izrađen uz financijsku podršku Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Sadržaj ovog dokumenta u isključivoj je odgovornosti Klaster Lika Destination i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

  Vijesti - Sve