Produženo trajanje Javnog poziva za iskazivanje interesa za korištenje Znaka „Lika Quality“

Objavljeno: 14. 05. 2024 - 9:42
Lika destination - Produženo trajanje Javnog poziva za iskazivanje interesa za korištenje Znaka „Lika Quality“

Zbog velikog interesa produžuje se trajanje Javnog poziva za iskazivanje interesa za korištenje Znaka "Lika Quality". Ova odluka donesena je s ciljem pružanja dodatne prilike lokalnim proizvođačima da se priključe regionalnom sustavu kvalitete hrane, pića i suvenira koji promiče filozofiju održivog razvoja. Trenutno, preko 174 proizvoda podijeljenih u 11 kategorija nosi Lika Quality oznaku.

 

Pravo korištenja Znaka dodjeljuje se isključivo proizvodima koji su proizvedeni u skladu sa svim zakonskim propisima te onima koji imaju duboko uporište u tradiciji, a proizvedeni su na području destinacije Lika. Područje destinacije obuhvaća 15 jedinica lokalne samouprave (JLS), među kojima su tri grada (Gospić, Otočac i Senj) te 12 općina (Brinje, Donji Lapac, Gračac, Karlobag, Lovinac, Perušić, Plaški, Plitvička Jezera, Rakovica, Saborsko, Udbina i Vrhovine).

 

Novi rok za prijavu na ovaj poziv je 10. lipnja 2024. Popis dokumentacije potrebne za prijavu za natječaj može se dobiti upitom na e-mail: info@lika-destination.hr.

 

Više o Javnom pozivu saznajte na linku.

  Vijesti - Sve