Turistički Resort pored Vrhovina sve je traženija destinacija za aktivan odmor

Objavljeno: 04. 07. 2024 - 2:00
Lika destination - Turistički Resort pored Vrhovina sve je traženija destinacija za aktivan odmor

Od kada je prije pet godina otvoren Big Bear Nature Resort ovaj obiteljski kamp nadomak Vrhovina bilježi stalne uspone. Postao je omiljena oaza brojnih turista kojima se u blizini našla žičara ZIP-Line, NP Plitvička jezera, brojni netaknuti turistički atributi općine Vrhovine, a niti jadranska obala i Senj nisu daleko.

Ovaj obiteljski kamp ima 32 luksuzno uređene i opremljene kućice sa 100 smještajnih jedinica. Resort pruža savršenu priliku za opuštanje i rekreaciju, a nalazi na samo 700 metara udaljenosti od granice Nacionalnog parka Plitvička jezera, jednog od najljepših turističkih atrakcija u Hrvatskoj i svijetu. Gosti mogu uživati na terasi iznajmnjene kućice za odmor, dok se djeca igraju na igralištu ili gledati zalazak sunca ispred šatora uz zvukove tišine. Unutar Resorta nalaze se brojni sadržaji poput vrhunskog restorana i konferencijske dvorane. Kamp je okružen planinama, tu su mnoge pješačke i biciklističke staze…

Ovo je svakako pravi raj za one koji su u potrazi za aktivnim avanturama i još jedna potvrda kako Lika postaje sve traženija turistička destinacija.

 

Preuzeto s: Najbolje iz Like.

  Vijesti - Sve